Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mi is kell a kutyatartáshoz?

 

 

Mi kell a kutyatartáshoz?Egyszerű kérdés!Itt elolvashatod:

 

Nos, ha a kutyád harapós kicsit, vagy még nem ismered olyan jól, adj rá séta közben szájkosarat.Sokféle szájkosár létezik, én most ezeket mutatom meg.Bőrből is létezik, illetve különféle anyagokból is készülnek.

 

 

 

 

Egy kutyapárna,vagy fekhely igen is szükséges.Biztos kényelmesebb lesz a kutyusodnak, ha egy ilyen párnán feküdhet, és nem a földön.

 

Most pedig következzen a kutyatál, ami igen csak fontos, mivel ebbe fogod tenni neki az ételét, vagy italát, bár remélem ezt mindenki tudja.

Egy fontos dolog jön,az étel.Szerintem teljesen mindegy,hogy milyen konzervet,vagy száraz tápot adsz kedvencednek,hiszen minden kutyaeledelben megvan a megfelelő és szükséges vitamin a számára.

 

images--2-.jpg

 

dar1001.jpg

 

 

Egy kutyaszalámit is vehetsz,hiszen az is nagy finomság a kutyák számára.

Ha esetleg feladatokat tanítasz neki,vagy csak jól viselkedett,jutalomként adhatsz neki jutalomfalatkákat, egyéb méretekben.

 

_vyrn_1pedigree_rodeo_kutya_jutalomfalat.jpg

Most pedig jön a nyakörv.Láncot is vehetsz,de bőrből is vehetsz nyakörvet.Én annyira nem ajánlom azoknak a kutyáknak a láncnyakörvet,akiknek világos a szőre,mert befoghatja a nyakörv a szőrét.

 

 

Bolhanyakörvet is kell venned,ha bolhás a kutyád,bár vehetsz neki egyéb fajta bolhairtó szereket,ami lehet hogy jobban hat.

Póráz is kelleni fog.Feltétlenül vidd pórázon,amíg nem tud neked szót fogadni,és odamenni hozzád.

Kutyahámot is vehetsz,de csak ha a kutyusod kis testű.Ezek a kutyahámok nekik valók,ha nagytestű a kutyád,ne adj rá ilyet,maradj a nyakörvnél.

Kutyaházat vehetsz neki,ha esetleg kint a kertben tartod.

Körömvágó ollót feltétlen vegyél neki,ha nem akarod kutyakozmetikushoz vinni.Csak ezzel az ollóval vágd a körmét!

 

A fürdetéshez kutyasampont ajánlok.

 

Ha játszani szeretnél vele,vegyél neki egy ehhez hasonló játékot,vagy akár egy gumilabdát,de még egy darab faággal is szívesen eljátszik.

Remélem segíteni tudtam mindenbe,ha esetleg valamit kihagytam,csak szólj!További szép napot!

 

bela1.jpg